Mitä tarkoittaa Glamping?

Glamping on suhteellisen uusi matkailutrendi, joka yhdistää perinteisen telttailun mukavuuksiin ja ylellisyyteen. Termi tulee sanoista “glamorous camping” (suom. “glamouria telttailuun”) ja se viittaa yksinkertaisesti siihen, että telttailua on paranneltu mukavilla majoitusvaihtoehdoilla, kuten telttakylillä, joissa on telttoja, joissa on sängyt, peitot ja tyynyt. Glamping voi myös sisältää erilaisia ​​muita majoitusvaihtoehtoja, kuten puiden latvassa olevat majat, jäähotellit tai aavikko-iglut.

Glampingin suosio johtuu monista tekijöistä. Ensinnäkin se tarjoaa mahdollisuuden kokea ulkona nukkumisen ilman, että sinun tarvitsee luopua mukavuuksista, joita saat hotellissa tai lomakohteessa. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon matkailijoille, jotka haluavat olla lähellä luontoa, mutta eivät halua luopua mukavuuksistaan. Lisäksi glamping voi olla erittäin romanttinen ja sopii hyvin pariskunnille, jotka haluavat viettää yhdessä aikaa ilman häiriötekijöitä.

Glampingin lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden kokea erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten vaellus, kalastus, ratsastus, kiipeily tai melonta. Nämä aktiviteetit ovat yleensä saatavilla lähellä glamping-majoituksia, ja ne tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden kokea paikallisen luonnon ja maisemien kauneutta. Glamping on siis erinomainen tapa yhdistää aktiivinen loma ja luonnon kokeminen.

Glampingin kustannukset vaihtelevat suuresti majoituspaikasta riippuen. Jotkut glamping-majoitusvaihtoehdot voivat olla kalliimpia kuin perinteiset hotellit tai lomakohteet, mutta monet glamping-paikat ovat myös kohtuuhintaisia. Lisäksi monet glamping-majoitusvaihtoehdot ovat erittäin yksilöllisiä ja ainutlaatuisia, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon matkailijoille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja erilaista.

Exo Glamp Oy tarjoaa sinulle verkkokaupan kautta mahdollisuuden hankkia glamping-tuotteita omaan käyttöön. Laadukkaat teltat, pöydät ja tuolit mahdollistavat mukavan lomakokemuksen.

Tutustu tuotteisiimme

 • Ale!

  Alkuperäinen hinta oli: 1695,00 €.Nykyinen hinta on: 1450,00 €.

  14% Off

 • Ale!

  Alkuperäinen hinta oli: 1950,00 €.Nykyinen hinta on: 1695,00 €.

  13% Off

 • Ale!

  Alkuperäinen hinta oli: 1395,00 €.Nykyinen hinta on: 1195,00 €.

  14% Off