Anuk Hexa
Ivory

Alkuperäinen hinta oli: 1695,00 €.Nykyinen hinta on: 1450,00 €.

30pv alin hinta: 1450,00 .

14% Off

Anuk Hexa on upean kupolimuotoilun omaava kuuden hengen glamping teltta, jonka suunnittelussa on pyritty hyödyntämään teltan sisätilan käytettävyys. Anuk telttojen rakenteessa ei ole perinteisen korkean teltan keskitankoa, joka vie yllättävän paljon teltan sisätilan hyödynnettävyydestä.

Kuvaus

Anuk teltat ovat erittäin helppoja pystyttää ja purkaa. Telttojen rungot ovat laadukkaita ja kevyitä, alumiinista valmistettuja osia, joita on helppo käyttää ja huoltaa.

Telttakangas on yhdistettyä TCA yhdistelmää (technical cotton), joka koostuu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. TCA:n kevyen rakenteen vuoksi telttakankaan paino on erittäin kevyt glamping teltaksi. Kaikki Anuk teltat ovat suunniteltu neljän vuodenajan sään kestäviksi. Telttakangas kuivuu myös yllättävän nopeasti ja teltan saa pakattua reilun urheilukassin kokoiseen pakkaukseen, joka sisältyy teltan hintaan.

Anuk telttoihin sisältyy myös teltan pohja, joka kiinnittyy hyvin teltan runkoon.

Teltoissa on kaksi sisäänkäyntiä, joiden ovet ovat vaihdettavissa upeisiin läpinäkyviin ikkunoihin (ikkunat ostettavissa erikseen). Teltan sisäänkäynnit on suunniteltu vetoketjujen ja pohjan osalta siten, ettei vesi pääse sisään ovea käytettäessä (korotettu sisäänkäynti ja suojattu vetoketju).

Anuk Hexan tuotetiedot:

· Telttakangas, teltan pohja, keskusyksikkö, teltan runko ja kiilat.

· n. 16 kiloa

· läpimitta/leveys 3,6 metriä, pituus 3,18 metriä, korkeus 1,9 metriä

· pinta-ala 8,4 m2

Katso myös nämä tuotteet