Alkuperäinen hinta oli: 1695,00 €.Nykyinen hinta on: 1450,00 €.

14% Off

Anuk Hexa on upean kupolimuotoilun omaava kuuden hengen glamping teltta, jonka suunnittelussa on pyritty hyödyntämään teltan sisätilan käytettävyys. Anuk telttojen rakenteessa ei ole perinteisen korkean teltan keskitankoa, joka vie yllättävän paljon teltan sisätilan hyödynnettävyydestä.

Alkuperäinen hinta oli: 1950,00 €.Nykyinen hinta on: 1695,00 €.

13% Off

Anuk Octa on upean kupolimuotoilun omaava kahdeksan hengen glamping teltta, jonka suunnittelussa on pyritty hyödyntämään teltan sisätilan käytettävyys. Anuk telttojen rakenteessa ei ole perinteisen korkean teltan keskitankoa, joka vie yllättävän paljon teltan sisätilan hyödynnettävyydestä.

Alkuperäinen hinta oli: 1395,00 €.Nykyinen hinta on: 1195,00 €.

14% Off

Anuk Mash on upean kupolimuotoilun omaava, ainutlaatuinen kuuden tai kahdeksan hengen glamping teltta. Telttakangas on läpikuultavaa materiaalia, joka antaa upean tunnelman telttailuun. Anuk Mash soveltuu parhaiten ajanviettoon, muttei välttämättä luonnossa yöpymiseen.  

Glamping verkkokauppa

Glamping-teltat ovat upeita majoitusvaihtoehtoja, jotka yhdistävät luonnonläheisyyden ja ylellisyyden. Nämä teltat ovat suurempia kuin tavalliset teltat ja niissä on usein mukavuusominaisuuksia, kuten oikeat vuoteet, pehmeät vuodevaatteet ja sisustus, joka muistuttaa enemmän hotellihuonetta kuin leirintäaluetta.

Glamping-teltat ovat suunniteltu niin, että ne tarjoavat vierailleen ylellisen ja rentouttavan loman luonnon keskellä. Ne ovat usein sijoitettu upeisiin ympäristöihin, kuten metsän keskelle, järven rannalle tai vuoren huipulle, joten maisemat ovat upeat ja ympäröivä luonto on helposti saavutettavissa.

Glamping teltat
Glamping tuolit
Glamping pöydät