Anuk Octa Mung

1250,00 

Anuk Octa Mung on upean kupolimuotoilun omaava kahdeksan hengen glamping teltta, jossa teltan yläosassa ei ole telttakangasta. Anuk Octagon soveltuu hyvin esimerkiksi lämpimien kesäiltojen teltaksi, jolloin iltaa voi viettää yksityisesti taivasalla. Teltan keskellä voi hyvin pitää vaikka nuotiota nauttien samalla upeasta tähtitaivaasta. 

Kuvaus

299Anuk Octagon on upean kupolimuotoilun omaava kahdeksan hengen glamping teltta, jossa teltan yläosassa ei ole telttakangasta. Anuk Octa Mung soveltuu hyvin esimerkiksi lämpimien kesäiltojen teltaksi, jolloin iltaa voi viettää yksityisesti taivasalla. Teltan keskellä voi hyvin pitää vaikka nuotiota nauttien samalla upeasta tähtitaivaasta. 

Kaikkien Anuk telttojen suunnittelussa on pyritty hyödyntämään teltan sisätilan käytettävyys. Anuk telttojen rakenteessa ei ole perinteisen korkean teltan keskitankoa, joka vie yllättävän paljon teltan sisätilan hyödynnettävyydestä.  

 

Anuk teltat ovat erittäin helppoja pystyttää ja purkaa. Telttojen rungot ovat laadukkaita ja kevyitä, alumiinista valmistettuja osia, joita on helppo käyttää ja huoltaa. 

 

Telttakangas on 100 % puuvillasta. Telttakangas kuivuu yllättävän nopeasti ja teltan saa pakattua reilun urheilukassin kokoiseen pakkaukseen, joka sisältyy teltan hintaan. Teltoissa on yksi sisäänkäynti, jonka oven vetoketju aukeaa suoraan ylhäältä alas. 

 

Anuk Octa Mung tuotetiedot: 

 

  • Telttakangas, keskusyksikkö, teltan runko ja kiilat.
  • n. 16 kiloa 
  • läpimitta/leveys 4 metriä, pituus 3,7 metriä, korkeus 2,15 metriä 
  • pinta-ala 11,3 m2 

 

Lisätiedot

Paino 16 kg (kilogramma)

Katso myös nämä tuotteet